IndlæserVent venligst…
Indlæser
51 , 00 kr.
63 , 75 kr.
Afrika - fortid og fremtid

Afrika - fortid og fremtid

Hvordan blev Afrika verdens fattigste kontinent – og går det nu fremad? Med historisk overblik og fokus på de centrale temaer er Afrika - fortid og fremtid også egnet til tværfaglige projekter og opgaver om et fascinerende kontinent. På den omfattende hjemmeside er desuden arbejdsspørgsmål til hvert kapitel, links til uddybende oplysninger, illustration af problemstillinger, beskrivelser af forløb eller processer samt små filmglimt, historiske og nutidige samt landereportager.

Mens bogen koncentrerer sig om kontinentets overordnede historie og dets væsentligste temaer, møder læseren her afrikanerne personligt og ser deres livsbetingelser i tre vidt forskellige lande: Ghana, Mozambique og Somalia. Bogens fire hovedafsnit giver i 18 kapitler indsigt i Afrikas historie og aktuelle udfordringer gennem fremstilling, teori, analyse og diskussion.

På Gymportalen er alle enkeltlicenser tidsubestemte, dvs. at denne licens følger eleven i hele elevens gymnasietid. Der gælder særlige licensforhold for flatratepakker.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
ISBN:
9788779703438
Forlag: Forlaget Columbus 1. udg.
12. okt. 2016
Uddannelse: STX, HHX, HTX Fag: Samfundsfag, Historie Niveau: A-C
63 , 75 kr.
51 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms