IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lru.dk/
346 , 00 kr.
432 , 50 kr.
Aktiv Fysik C

Aktiv Fysik C

Bogens titel understreger det væsentlige i, at elever arbejder aktivt med stoffet. Aktiv Fysik C er skrevet til gymnasiets fysikundervisning på C-niveau.

Fysik på C-niveau er obligatorisk fag for alle i det almene gymnasium (stx).

Med baggrund i C-niveauets kernestof er bogen struktureret i 3 dele, henholdsvis
• DEL 1: Energi og stof,
• DEL 2: Lys og lyd og
• DEL 3: Fysikkens verdensbillede.

Hver del indeholder flere end 10 problemorienterede artikler, som bidrager til at behandle kernestoffet. Bogens udgangspunkt er at vise, at fysik består af en afgrænset mængde begreber og teorier, som til gengæld kan bruges til at løse et utal af problemstillinger. Derfor findes “Fysikken bag...” i slutningen af hver af de tre dele. “Fysikken bag...” indeholder en gennemgang af de fysiske teorier og begreber, som er centrale for hovedområdet.

Bogens titel understreger det væsentlige i, at elever arbejder aktivt med stoffet. Derfor indeholder bogens kapitler mange forskellige aktiviteter, som skal hjælpe eleven med at møde stoffet gennem: eksperimentelle undersøgelser, refleksioner, opgaver, formidling m.m. De fleste af bogens aktiviteter kan gennemføres med en hel klasse, hvilket sikrer, at eleverne kan arbejde eksperimentelt undersøgende i den almindelige undervisning.

Der er i Aktiv Fysik C lagt op til, at lærer og elever i fællesskab kan udvælge en delmængde af de problemorienterede artikler, som de ønsker at arbejde med. det er tilstrækkeligt at udvælge 1-2 artikler inden for hver tematisk sammenhæng for at dække C-niveauets læreplan.

Denne 1. udgave af Aktiv fysik C genoptrykkes ikke, når den er udsolgt, og bør derfor kun købes, hvis du skal supplere et klassesæt op. Vi anbefaler i stedet, at du køber 2. udgave.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788779883734
Forlag: LR Uddannelse 1. udg.
09. jul. 2010
212 sider
Uddannelse: STX, HF, HTX, EUX Fag: Fysik Niveau: A-C Redaktør: Jette Rygaard
432 , 50 kr.
346 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms