IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.lru.dk/
255 , 00 kr.
318 , 75 kr.
Alle kan flippe

Alle kan flippe

Erfaringer med Flipped Learning på ungdoms- og erhvervsuddannelser

Denne antologi er et resultat af et toårigt udviklingsprojekt om Flipped Learning baseret på et samarbejde mellem IT-Center Fyn og Region Syddanmark. Deltagerne i projektet underviser på STX, HF & VUC samt SOSU-uddannelsen i en bred fagrække og havde som mål at undersøge:

  • Hvilke muligheder for undervisningsdifferentiering og ændrede læringsaktiviteter giver Flipped Learning?
  • Hvordan bidrager Flipped Learning til at variere undervisningen samt engagere eleverne, lade dem arbejde selvstændigt og fastholde dem i uddannelsen?
  • I hvilket omfang forbedrer læringsvideoer elevernes læring?

Erfaringerne med at omsætte disse mål i praksis præsenteres med denne bog. I 20 artikler inviterer en række engagerede undervisere læseren ind i klasseværelset og deler deres Flipped Learning baserede undervisningsforløb samt deres refleksioner over elevernes læring.

Artiklerne anlægger forskellige perspektiver på Flipped Learning erfaringerne, så både almendidaktiske, fagspecifikke, teknologiske, teoretiske og organisatoriske vinkler bliver udforsket.

Antologien viser, hvordan man med Flipped Learning kan tilrettelægge og gennemføre en undervisning, der opfordrer og inviterer eleverne til selvstændigt arbejde og dialog med det faglige indhold.

Ud fra en pragmatisk tilgang giver bogen konkret inspiration til alle – både lærere og ledere i hele undervisningssektoren - med interesse for udvikling af en undervisning med inddragelse af læringsteknologi. Alle kan flippe!

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788770667470
Forlag: LR Uddannelse 1. udg.
27. aug. 2016
200 sider
Uddannelse: STX, HF, HHX, HTX, EUX Fag: Øvrige fag Niveau: A - C-B Redaktør: Kathrine Storm
318 , 75 kr.
255 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms