IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
69 , 00 kr.
86 , 25 kr.
Aurum 1

Aurum 1

Kemi for gymnasiet

Aurum 1 som e-bog. Første del af et lærebogssystem til den gymnasiale kemiundervisning skrevet direkte til 2005-reformen. Aurum henvender sig i første omgang til det almene gymnasium, men kan også anvendes på hf og htx. Demonstrationsforsøg og eleveksperimenter findes i pdf-format, som kan købes og derefter downloades fra www.materialehylden.dk. Aurum – kemi for gymnasiet 1 indeholder rigeligt stof til første års undervisning på B- og A-niveau. Til C-niveauet dækker materialet hele kernestoffet og indeholder desuden mange forskellige bud på det supplerende stof.

Bogen integrerer behandlingen af det faglige kernestof med tematiske forløb, der viser, hvordan faglig kemisk viden kan give indsigt i mangfoldige fænomener.

Tekst, arbejdsopgaver og eksperimenter lægger op til varierende arbejdsformer og stiller forskellige krav til elevernes forudsætninger, så det er muligt at arbejde i differentierede forløb.

Aurum indeholder mange muligheder for tværfagligt samarbejde, især med naturgeografi og biologi, og materialet kan indgå i det naturvidenskabelige grundforløb.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
ISBN:
9788770665209
Forlag: LR Uddannelse 1. udg.
01. dec. 2011
Uddannelse: STX, HF, HTX, EUX Fag: Kemi, NF Niveau: A-C Redaktør: Jan Krogh Larsen
86 , 25 kr.
69 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms