IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lru.dk/
1.980 , 00 kr.
2.475 , 00 kr.
Basiskemi B Xperimentér

Basiskemi B Xperimentér

Indeholder 55 øvelser, vekslende mellem simple eksperimenter, der tjener til træning af almindelige laboratoriefærdigheder, og eksperimenter af mere omfattende karakter. Nogle eksperimenter er angivet i to versioner, en i normalskala og en i mikroskala. Andre eksperimenter findes kun i mikroskalaudgave. Øvelserne er udarbejdet i tilknytning til Basiskemi-systemet, men kan uden vanskeligheder benyttes sammen med andre lærebogssystemer. Prisen er en engangspris, der giver adgang for alle skolens lærere i ubegrænset tid. E-bogen leveres med selvstændige filer for hver øvelse, der nemt kan distribueres til eleverne.

PRINTMULIGHEDER: Siderne i de separate filer kan printes. Siderne i selve Basiskemi C Xperimentér-filen kan ikke printes.

BASISKEMI er et lærebogssystem målrettet til ungdomsuddannelsernes undervisning i kemi. Systemet formidler stoffet præcist og omhyggeligt i en frugtbar vekselvirkning mellem teori, eksempler, opgaver og eksperimenter. BASISKEMI kan også med fordel anvendes til genopfriskning af begreberne på de videregående uddannelser.

Denne titel er en lærermappe (pdf), som du henter på materialehylden.dk. Efter køb skal du skal logge på med dit Uni-login. Herefter kan du downloade lærermappen.

Læs mere >

< Læs mindre

Vælg format
Hent
ISBN:
9788755950337
Forlag: Haase Forlag A/S 1. udg.
06. dec. 2013
Uddannelse: STX Fag: Kemi, kemi-øvelser Niveau: B-B Redaktør: Michael Haase
2.475 , 00 kr.
1.980 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms