IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lru.dk/
85 , 00 kr.
106 , 25 kr.
Biologi i udvikling

Biologi i udvikling

Biologi i udvikling indeholder kernestoffet til biologi på C-niveau, samt en række udvalgte emner den enkelte underviser frit kan kombinere og inddrage som supplerende stof i undervisningen. Biologi i udvikling har et indledende kapitel om det levende og om cellers opbygning. Derefter følger tre økologikapitler, tre fysiologikapitler, et kapitel hvor klassisk genetik gennemgås og endelig et kapitel hvor evolution er grundigt behandlet som en nyskabelse i en lærebog til C-niveau. Naturvidenskabelig metode og specifikke bioteknologiske metoder indgår hvor det er relevant.

Elevlicens. Gælder så længe elevens UNI-Login er aktivt

I-bogen er forsynet med interaktive elementer, ordforklaringer, videoklip, animationer og interne og eksterne links til relevant ekstramateriale. Der er desuden forsøgsvejledninger, opgaver og quizzer som støtte til læringen.

I-bogen giver læreren mulighed for at tilføje materialer som arbejdsspørgsmål, øvelsesvejledninger, figurer, artikler o.l. til de enkelte afsnit i de enkelte elevers bøger. På den måde kan læreren skræddersy undervisningsmaterialet med mulighed for at differentiere både på klasse-, gruppe- og elevniveau direkte i lærebogsmaterialet.
Den enkelte elev kan tilføje notater, links, figurer og dokumenter direkte i sin egen i-bog de steder hvor eleven finder det relevant. Noterne kan eksporteres til Word og gemmes til brug offline.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
ISBN:
9788790363611
Forlag: Nucleus Forlag Udgave: 1 Udg. dato:
01. jan. 2013
Fag: Biologi Redaktør: Frank Grønlund Jørgensen
106 , 25 kr.
85 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

En del af serien Gymportalen