IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lru.dk/
75 , 00 kr.
93 , 75 kr.
Biologi til tiden

Biologi til tiden

Biologi til tiden dækker kravene til både stx og htx på C-niveau og er skrevet til gymnasiereformen. Kernestoffet er samlet på overskuelige faktasider i de relevante kapitler. Biologi til tiden har en hjemmeside, www.biologitiltiden.dk, hvorfra figurer, opgaver og forsøgsvejledninger kan hentes.

Elevlicens*

Elevlicens gælder så længe elevens uni-login er aktivt, dog maks. 50 måneder Bogens indledende afsnit, Hvad er biologi? giver en kort oversigt over de levende organismer fra mikroorganismer til økosystemniveau og betydningen af forskning inden for moderne biologi og bioteknologi.
På baggrund af de forskellige organsystemer gennemgås kost og fedme, træning og doping samt rygning og alkohol. Vores seksuelle adfærd sættes i perspektiv vha. afstikkere til vores fortid og dyreriget.
Graviditet og moderne fosterdiagnostiske metoder følges op af et kapitel om genetik, genetiske sygdomme og gentests.
I økologien er vandløb og søer de gennemgåede økosystemer, og der lægges vægt på planters og dyrs tilpasning og på organismers indbyrdes samspil.
De moderne bioteknologiske metoder fra kontrolleret vinbrygning til enzymproduktion vha. genmodificerede mikroorganismer får god plads, og i et afsluttende kapitel om landbruget kombineres økologi og bioteknologi med det globale udsyn.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
ISBN:
9788790363567
Forlag: Nucleus Forlag Udgave: 1 udg.
04. jul. 2012
Fag: Biologi, NVG,NF Niveau: A - C Redaktør: Marianne Frøsig
93 , 75 kr.
75 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Downloads