IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lru.dk/
50 , 00 kr.
62 , 50 kr.
Bioteknologi 6 Bioinformatik

Bioteknologi 6 Bioinformatik

Bioteknologi 6 handler om bioinformatik, dvs. matematisk analyse af biologiske data, typisk DNA, RNA eller proteiner. Tema 12, Molekylær evolution, tager udgangspunkt i Darwins evolutionsteori og forklarer hvordan man vha. en række bioteknologiske teknikker og matematiske algoritmer og analysemetoder kan fastlægge slægtskab mellem nulevende arter og deres fælles forfædre. Vores egen art, Homo sapiens, bruges som gennemgående eksempel.

Elevlicens*

Elevlicens gælder så længe elevens unilogin er aktivt, dog maks. 50 måneder

Tema 12, Genetisk variation, arbejder med genomets opbygning og de specielle sekvenser som anvendes i studier af genetisk variation. Metoderne kan bruges til bestemmelse af slægtskab, beregne risikoprofil for en række sygdomme og i retsgenetikken. I forbindelse med populationsgenetik gennemgås Hardy-Weinberg-loven og ?2-test.

Bogen henvender sig først og fremmest til studieretninger med bioteknologi eller matematik B og Biologi A/B idet den lægger op til tværfaglige samarbejder.

Til serien af bioteknologibøger hører en omfattende hjemmeside: www.bioteknologibogen.dk
Denne e-bog er forsynet med direkte links fra knapper i bogen til hjemmesidens øvelser og opgaver. De aktive registre i e-bogen gør det let at bevæge sig rundt i bogen. Der er desuden aktive links internt markeret med understregning. Alle tegnede figurer kan hentes fra hjemmesiden.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
ISBN:
9788790363659
Forlag: Nucleus Forlag Udgave: 1 Udg. dato:
10. jan. 2014
Fag: Bioteknologi Redaktør: Marianne Frøsig
62 , 50 kr.
50 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

En del af serien Gymportalen