IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lru.dk/
36 , 00 kr.
45 , 00 kr.
Broken Britain? Stat, marked og civilsamfund

Broken Britain? Stat, marked og civilsamfund

Broken Britain? Stat, marked og civilsamfund er en grundbog i moderne britiske politiske, sociale og økonomiske emner beregnet på studieretninger, hvor engelsk og samfundsfag mødes.

Bogen er et portræt af det moderne Storbritannien med fokus på en række af de udfordringer, landet står overfor nu og i de kommende år. Ud fra de overordnede begreber: stat, marked og civilsamfund fokuserer bogen på Stor¬britannien som stat og nation(er); på landets politiske system, politiske praksis og politiske resultater; på britiske identiteter, sociale stratifikationer, indvandring, velfærdsstat og multi¬kulturalisme; på Storbritanniens økonomi og økonomiske udfordringer og endelig på landets rolle og placering i global sammenhæng.

Fokus er på det moderne Storbritannien, men landets udvikling og situation sættes ind i en historisk forståelsesramme tilbage til 1945.

På Gymportalen er alle enkeltlicenser tidsubestemte, dvs. at denne licens følger eleven i hele elevens gymnasietid. Der gælder særlige licensforhold for flatratepakker.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
ISBN:
9788779702004
Forlag: Forlaget Columbus 1. udg.
28. mar. 2014
Uddannelse: STX, HHX, HTX Fag: Samfundsfag, Engelsk Niveau: A-B Redaktør: Per Henriksen
45 , 00 kr.
36 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms