IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.lru.dk/
275 , 00 kr.
343 , 75 kr.
Cross Country Canada

Cross Country Canada

Ekstramaterialet til Cross Country Canada findes her: www.lru.dk/crosscountrycanada

Cross Country Canada er en tekstbog særligt henvendt til gymnasiets andet og tredje år og HF andet år, både A og B-niveau. Dækker særligt læreplanens krav om områdestudie uden for Storbritannien og USA. Bogen dækker over 5 kapitler, som spænder fra Canadian History, Canadian identity, Multiculturalism, Indigenous Peoples til Contemporary Canadian Literature. Bogen er bygget op med udførligt beskrevne arbejdsopgaver, som har fokus på en varieret og elevaktiverende undervisning. De skønlitterære tekster er alle af nyere dato og uudgivede i danske sammenhænge, og sammen med bogen hører et website, hvor flere af forfatterne optræder med oplæsninger, interviews og spørgsmål til læsningen af deres tekst.

 

Læs mere >

< Læs mindre

  Holder sit løfte om at tage læseren med på en historisk, kulturel og samfundsfaglig rejse tværs gennem Canada. "Variation i arbejdsopgaverne og fokus på høj elevaktivitet ...".
  På lager
  ISBN:
  9788770665698
  Forlag: LR Uddannelse 1. udg.
  30. maj 2014
  208 sider
  Uddannelse: STX, HF, HHX, HTX, EUX Fag: Engelsk Niveau: A-C Redaktør: Ulla Malmmose
  343 , 75 kr.
  275 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Holder sit løfte om at tage læseren med på en historisk, kulturel og samfundsfaglig rejse tværs gennem Canada. "Variation i arbejdsopgaverne og fokus på høj elevaktivitet ...". "Bogen er overskueligt opbygget og ganske let at gå til ..." "Alt i alt er Cross Country Canada en rigtig spændende og anbefalelsesværdig antologi ..." .
   Feltgruppe