IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lru.dk/
280 , 00 kr.
350 , 00 kr.
Culture at Hand

Culture at Hand

An Anthology

Ekstramateriale til Culture at Hand findes her: www.lru.dk/cultureathand

Culture at Hand er en tekstantologi, der fokuserer på kulturer i forskellige kontekster.

Bogen tager udgangspunkt i læreplanen for HF’s Engelsk B, men målgruppen er også STX, andre ungdomsuddannelser og voksenuddannelserne. Bogen er velegnet til tværfagligt samarbejde. Materialet præsenterer nye og skæve vinkler på temaerne: ’Digital Cultures’, ’Gangs, Drugs and Prostitution’, ’Relationships’, ’New York, Fear and Lies’, ’Subcultures’ og ’India’. Teksterne appellerer til elever på ungdomsuddannelserne.

Alle kapitler indeholder tekster fra forskellige genrer, og de giver indblik i kultur, samfund og historie, ligesom der trækkes linjer til lokale og globale forhold.

Alle tekster er forsynet med gloser og varierende og kreative arbejdsspørgsmål, der er inspireret af forskellige læringsstile.

Arbejdsspørgsmål til teksterne er baseret på tre overordnede kategorier: Text based activities, Cooperative activities, IT activities.

Opgaverne har en passende balance mellem mundtlige og skriftlige øvelser med fokus på kreative opgaver. Culture at Hand er en bredtfavnende tekstantologi, der tilstræber at træne eleverne i kernefaglige kompetencer gennem kreative og udfordrende opgaver 

og tekster.

 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788770666527
Forlag: LR Uddannelse 1. udg.
03. apr. 2016
176 sider
Uddannelse: STX, HF, HHX, HTX, EUX Fag: Engelsk Niveau: A-B Redaktør: Ulla Malmmose
350 , 00 kr.
280 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms