IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lru.dk/
53 , 00 kr.
66 , 25 kr.
Dans i idræt - øvelser og koreografier

Dans i idræt - øvelser og koreografier

En bog til den idrætslærer, der vil have ny inspiration til undervisningen. Her er konkrete forslag og redskaber til, hvordan man kan bruge dans i idrætstimerne.
Bogen har fokus på dans som en kreativ aktivitet, hvor bevægelsestyper, -kvaliteter og teknikker alle er elementer i dansesammensætningerne.

I fire danseforløb giver forfatteren forslag til øvelser og koreografier, som man nemt kan inddrage i undervisningen – også uden forudgående danseerfaring. Hvert danseforløb har ligeledes et arbejdsark, som kan kopieres til eleverne.

Læreren kan tage sekvenser fra de forskellige koreografier og sætte dem sammen på nye måder, kombinere dem med helt andre bevægelser eller med noget andet musik. Bogen indeholder derfor også en oversigt over musikstykker, som kan benyttes til bestemte overordnede bevægelsestyper.

Dans i idræt er som udgangspunkt skrevet til undervisningen på ungdomsuddannelserne, men den kan med fordel anvendes af en bred vifte af danselystne idrætsundervisere, f.eks. på efterskoler, højskoler, lærerseminarer og universiteter.

På Gymportalen er alle enkeltlicenser tidsubestemte, dvs. at denne licens følger eleven i hele elevens gymnasietid. Der gælder særlige licensforhold for flatratepakker.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
ISBN:
9788778877246
Forlag: Frydenlund 1. udg.
29. nov. 2012
Uddannelse: STX, HF Fag: Idræt Niveau: A-C
66 , 25 kr.
53 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms