IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lru.dk/
46 , 00 kr.
57 , 50 kr.
Dansk i grundforløbet - lærervejledning

Dansk i grundforløbet - lærervejledning

Bogen er inddelt efter lektioner med teoretisk baggrundsinformation, teksteksempler og litterære analyser samt arbejdsopgaver til eleverne. Målgruppen er især nye lærere i faget, der ønsker hjælp til de første undervisningsforløb. Men mere erfarne lærere kan også få ny inspiration.

Dansk i grundfaget består af en lærervejledning og et teksthæfte til eleverne. Målgruppen er især nye lærere i faget, der ønsker hjælp til de første undervisningsforløb. Men mere erfarne lærere kan også få ny inspiration.

Teksterne består af bl.a. Aarestrup, Aidt, Seeberg, Bang, Bodelsen, Helle Helle, raptekster og sagprosa. Det planlagte forløb kommer også ind på mundtlighed, tekst- og lyrikanalyse, rimtyper og -strukturer m.m.

I lærervejledningen gennemgås lektion for lektion, hvad der skal tages udgangspunkt i ud fra de tekster, eleverne har læst, oplæg til lektier og gruppearbejde, arbejdsspørgsmål m.m.

Forfatterne er begge dansklærere ved Ringkøbing Gymnasium.

På Gymportalen er alle enkeltlicenser tidsubestemte, dvs. at denne licens følger eleven i hele elevens gymnasietid. Der gælder særlige licensforhold for flatratepakker.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
ISBN:
9788771182590
Forlag: Frydenlund 1. udg.
01. aug. 2013
Uddannelse: STX, HF, HHX Fag: Dansk Niveau: A-C
57 , 50 kr.
46 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms