IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lru.dk/
39 , 00 kr.
48 , 75 kr.
Dansk i grundforløbet - tekster og faglige begreber

Dansk i grundforløbet - tekster og faglige begreber

Bogen består af en tekstantologi til elevernes forarbejde samt en oversigt over faglige begreber inden for litterær analyse. Her er tekster af bl.a. Herman Bang, Naja Marie Aidt, Morten Sabroe og Per Vers.

Bøgerne er primært beregnet på grundforløbene i de gymnasiale uddannelser, men kan også anvendes til 10. klasse og på de gymnasieforberedende efterskoler.

Dansk i grundfaget består af en lærervejledning og et teksthæfte til eleverne. Målgruppen er især nye lærere i faget, der ønsker hjælp til de første undervisningsforløb. Men mere erfarne lærere kan også få ny inspiration.

Teksterne består af bl.a. Aarestrup, Aidt, Seeberg, Bang, Bodelsen, Helle Helle, raptekster og sagprosa. Det planlagte forløb kommer også ind på mundtlighed, tekst- og lyrikanalyse, rimtyper og -strukturer m.m.

I lærervejledningen gennemgås lektion for lektion, hvad der skal tages udgangspunkt i ud fra de tekster, eleverne har læst, oplæg til lektier og gruppearbejde, arbejdsspørgsmål m.m.

Forfatterne er begge dansklærere ved Ringkøbing Gymnasium.

På Gymportalen er alle enkeltlicenser tidsubestemte, dvs. at denne licens følger eleven i hele elevens gymnasietid. Der gælder særlige licensforhold for flatratepakker.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
ISBN:
9788771182606
Forlag: Frydenlund 1. udg.
01. aug. 2013
Uddannelse: STX, HF, HHX Fag: Dansk Niveau: A-C
48 , 75 kr.
39 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms