IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.lru.dk/
168 , 00 kr.
210 , 00 kr.
Danskfagets metoder

Danskfagets metoder

Teori og praksis
Danskfagets metoder giver, gennem eksempler på analyser og en lang række opgaver, et metodisk fundament til eleven, der skal lære at analysere sprog, litteratur og medier.

Bogen demonstrerer de overordnede analysemetoder, der skal bruges til at ”åbne” en tekst. Samtidig viser den, at resultatet af enhver analyse er bestemt af, hvilken analysemetode der bruges.

Derudover beskriver bogen bl.a. hvorfor analyser overhovedet benyttes, og svarer på hvad videnskab er, hvilke former der findes og hvilken videnskab danskfaget er.

Danskfagets metoder rummer mange opgaver, som lægger op til, at eleven skal gøre iagttagelser i analyseeksemplerne og øve de pågældende analysemetoder.

Læs mere >

< Læs mindre

  Alt i alt kan siges, at bogens styrke er det enkle og elevvenlige sprog
  Dansk Noter
  På lager
  ISBN:
  9788770665476
  Forlag: LR Uddannelse 1. udg.
  02. apr. 2013
  176 sider
  Uddannelse: STX, HF, HHX, HTX, EUX Fag: Dansk Niveau: A-C Redaktør: Jørn Jacobsen
  210 , 00 kr.
  168 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Alt i alt kan siges, at bogens styrke er det enkle og elevvenlige sprog ”Der lægges vægt på opgavetekster og eksempeltekster hentet fra eksterne kilder. Dette fungerer fint og er brugbart materiale. Eksempel- og opgavemateriale dominerer også litteraturkapitlet, og også her er der tale om godt og brugbart materiale. […] Alt i alt kan siges, at bogens styrke er det enkle og elevvenlige sprog og de mange eksempler og opgaver, hvor fokus rettes mod analysepraksis og derfor også fint kan inddrages i det almindelige analysearbejde.”
   Dansk Noter
   Feltgruppe