IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lru.dk/
39 , 00 kr.
48 , 75 kr.
De muslimske broderskaber - brandslukkere eller brandstiftere?

De muslimske broderskaber - brandslukkere eller brandstiftere?

Bogen fokuserer på de muslimske broderskaber i Vesten og analyserer balancegangen mellem ønsket om integration og demokrati over for den islamiske ideologis dogmer og traditioner.

I medlemmernes egen selvforståelse er de både europæere og muslimer, og et centralt spørgsmål er, om de europæiske muslimske brødre kan fungere som dialogpartnere i forhold til islam. Det mener de selv, men taler de muslimske brødre med to tunger, eller kan Vestens beslutningstagere stole på dem?

Bogen kommer med et nuanceret bud og giver en reflekteret forståelse af islam i Vesten og de muslimske broderskaber.
Alle med interesse for emnet vil have glæde af bogen, der udkommer i serien his2rie. Den er særligt tilrettelagt til undervisningen i gymnasiet og på hf inden for fagene historie, religion og samfundsfag.

Hjemmesiden www.his2rie.dk supplerer bøgerne i serien. Hver bog har sin egen del af hjemmesiden, hvor der findes kildetekster, arbejdsspørgsmål, opgaver, links m.m. På www.his2rie.dk findes også sider om historisk metode og kildekritik, studieteknik, formidling, historie som fiktion og meget mere.

Find supplerende materiale til bogen her

På Gymportalen er alle enkeltlicenser tidsubestemte, dvs. at denne licens følger eleven i hele elevens gymnasietid. Der gælder særlige licensforhold for flatratepakker.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
ISBN:
9788778877062
Forlag: Frydenlund 1. udg.
29. nov. 2012
Uddannelse: STX, HF, HHX, HTX Fag: Historie, Religion Niveau: A-C Redaktør: Vibe Skytte
48 , 75 kr.
39 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms