IndlæserVent venligst…
Indlæser
29 , 00 kr.
36 , 25 kr.
De røde Khmerer - folkemord og forsoning i Cambodia

De røde Khmerer - folkemord og forsoning i Cambodia

Bogen beskriver De Røde Khmerers samfundseksperiment, der kostede mellem 1,7 og 2,5 millioner cambodjanere livet. Den belyser rædselsregimet og rejser diskussionen om, hvordan et land og dets befolkning rejser sig efter et folkemord.

Røde Khmer-revolutionen i Cambodja fra 1975 til 1979 er uden tvivl en af de mørkeste sider af det 20. århundredes historie. Bogen beskriver baggrunden for dette grusomme styre, og hvordan Cambodja udviklede sig under Pol Pot.

Bogen indgår i serien His2rie, der er et netbaseret undervisningsmateriale specielt tilrettelagt til historieundervisningen i gymnasiet: stx, hf og hhx.

Hjemmesiden www.his2rie.dk supplerer bøgerne i serien. Hver bog har sin egen del af hjemmesiden, hvor der findes kildetekster, arbejdsspørgsmål, opgaver, links m.m. På www.his2rie.dk findes også sider om historisk metode og kildekritik, studieteknik, formidling, historie som fiktion og meget mere.Find supplerende materiale til bogen her

På Gymportalen er alle enkeltlicenser tidsubestemte, dvs. at denne licens følger eleven i hele elevens gymnasietid. Der gælder særlige licensforhold for flatratepakker.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
ISBN:
9788771181715
Forlag: Frydenlund 1. udg.
06. jan. 2013
Uddannelse: STX, HF, HHX, HTX Fag: Historie Niveau: A-C Redaktør: Peter Frederiksen
36 , 25 kr.
29 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms