IndlæserVent venligst…
Indlæser
179 , 00 kr.
223 , 75 kr.
Den medierede virkelighed

Den medierede virkelighed

Teori, analyse og produktion
Den medierede virkelighed er en grundbog, der kan bruges til mediedelen af danskfaget.
Bogen tydeliggør, at virkeligheden i - stadig større grad - konstrueres og forstås gennem medierne. Virkeligheden i medierne er altså ikke selve virkeligheden, men et redigeret og beskåret billede af den.

Første del af bogen tager med udgangspunkt i sagen om Anders Breivik, fat på medier, genrer og virkelighedsformatering. Fremstillingen glider derpå naturligt over i trykte tekster og billeder, for dernæst at rette blikket mod fakta- og dokumentargenrerne, web-tekster og reklamer.
Bogen afsluttes med et kapitel om medieproduktion ud fra den tanke, at man bedst lærer at forstå medier indefra ved selv at producere.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788770665452
Forlag: LR Uddannelse 1. udg.
15. apr. 2013
168 sider
Uddannelse: STX, HF, HHX, HTX, EUX Fag: Dansk Niveau: A-C Redaktør: Kathrine Storm
223 , 75 kr.
179 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
    Alt i alt klart anbefalelsesværdig. ”Mere nyt og interessant er syvende kapitel om faktatekster på nettet, hvor der bl.a. gives gode eksempler på, hvordan vi kan arbejde med kildekritik og analyse og produktion af nettekster. Dette kapitel er vigtigt og det bedste af sin art, jeg er stødt på. […] Meget af stoffet i bogen er velkendt, men ført up-to-date, velformidlet og med faglig substans."
    Dansk Noter
    Feltgruppe