IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
205 , 00 kr.
256 , 25 kr.
Design og arkitektur

Design og arkitektur

Design og arkitektur. Grundbog til c-niveau

Design og arkitektur er den første grundbog til de gymnasiale uddannelsers undervisning i faget design og arkitektur på c-niveau. Den er skrevet med tanke på at muliggøre en undervisning, der opfylder alle læreplanernes krav til analyse og praksis, procesbeherskelse og historieforståelse.

Bogen giver en lettilgængelig præsentation af fagets hovedområder og knytter en faglig terminologi til arbejdet med kommunikationsdesign, produktdesign (lamper, møbler og beklædning), arkitektur og immaterielt design. 

Design- og arkitekturhistorien gennemgås fra omkring 1750 til i dag. Omfanget er tilpasset et c-niveaufags tidsmæssige muligheder, og der er især lagt vægt på modernismen og tiden efter modernismen, hvor en række af de allernyeste tendenser er beskrevet, bl.a. nymodernisme, kritisk regionalisme og ny pragmatisme. Der er desuden afsnit om de vigtigste designparametre (bl.a. form, funktion og kommunikation), om designprocessen, tegneformer, modelbygning og it-værktøj, ligesom der er analysemodeller og eksemplariske analyser. Der er mange forslag til praktiske og kreative opgaver til alle afsnit.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788770668439
Forlag: LR Uddannelse 1. udg.
24. aug. 2017
172 sider
Fag: Design Niveau: C
256 , 25 kr.
205 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms