IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lru.dk/
47 , 00 kr.
58 , 75 kr.
Ekstremsport - og den menneskelige fysiologi

Ekstremsport - og den menneskelige fysiologi

Der er en stigende interesse blandt unge for ekstremsport, men ofte har de unge ikke den tilstrækkelige teoretiske viden til med størst muligt udbytte at kunne kaste sig ud i strabadserne.

Bogen sætter fokus på den nyeste viden om, hvad ophold og sportsudøvelse under ekstreme forhold betyder for den menneskelige fysiologi. Bogen rummer gode fortællinger og en masse konkret viden om kroppens biologi, fysik og kemi. Den giver et værdifuldt bidrag til viden om menneskets kapacitet under forskellige naturpåvirkninger og kan også tilføje debatten om doping nye dimensioner.

Bogens forfattere er internationalt anerkendte danske forskere og videnskabsmænd på hver deres felt. De beskriver og forklarer om mennesket i varme og kulde, under vandet, i højden og i rummet, der rækker ud over sporten, men absolut er ekstremt. Desuden præsenteres mennesket i forbindelse med udholdenhedstræning, styrketræning, idrætsskader og doping.

Bogen henvender sig til bl.a. idrætsstudier og uddannelser på det gymnasiale niveau. I den sammenhæng lever den op til bestræbelserne på at styrke de unges interesse for naturvidenskaben samt give et godt og levende udgangspunkt for tværfagligt studium og samarbejde. Men bogen kan i lige så høj grad læses af den alment interesserede, der vil vide noget mere om sport, fysiologi og menneskets maksimale ydeevne.

På Gymportalen er alle enkeltlicenser tidsubestemte, dvs. at denne licens følger eleven i hele elevens gymnasietid. Der gælder særlige licensforhold for flatratepakker.


Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
ISBN:
9788771181791
Forlag: Frydenlund 1. udg.
06. jan. 2013
Uddannelse: STX, HF Fag: Idræt Niveau: A-C
58 , 75 kr.
47 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms