IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lru.dk/
69 , 00 kr.
86 , 25 kr.
Elementær psykologi

Elementær psykologi

Et storværk om psykologi, psykologiske begreber og temaer. Det er et tilbundsgående og lettilgængeligt opslagsværk til alle, der er nysgerrige efter at vide mere om moderne psykologi.

Find mere end 1000 perspektiverende artikler til bogen her

Bogens formål er at få læseren til at tænke psykologisk frem for blot at opliste information om en lang række fakta. Og bogen bør have en fast plads blandt bogreolens andre håndbøger.

Bogen giver svar på spørgsmål som: Hvad er psykologi egentlig? Hvilke forskningsmetoder kan anvendes? Hvad er kognition? Her er artikler om sansehukommelse, problemløsende tænkning, intelligens, selvværd og selvtillid, følelser, stress, angst, positiv psykologi, udviklingspsykologi, gruppeadfærd, om kommunikation, kærlighed, parforhold etc.

Thomas Nielsen er lektor i psykologi ved Aarhus Universitetet. Hans forskningsområder er 'mennesker og kulturer'. Han modtog i 2007 Psykologilærerforeningens pris for en særlig indsats for undervisningen i psykologi på de gymnasiale uddannelser.

På Gymportalen er alle enkeltlicenser tidsubestemte, dvs. at denne licens følger eleven i hele elevens gymnasietid. Der gælder særlige licensforhold for flatratepakker.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
ISBN:
9788771182002
Forlag: Frydenlund 1. udg.
15. jan. 2013
Uddannelse: STX, HF Fag: Psykologi Niveau: C-C
86 , 25 kr.
69 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms