IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lru.dk/
87 , 00 kr.
108 , 75 kr.
Erhvervsøkonomi C - grundbog, 2. udgave

Erhvervsøkonomi C - grundbog, 2. udgave

Erhvervsøkonomi, niveau C, 2. udgave omfatter en grundbog og en separat opgavesamling samt e-læringsmateriale på bogens website.

Der er desuden udgivet separate e-bøger med henholdsvis vejledning til e-conomic og opgaver til e-conomic.

Grundbogen er i overensstemmelse med seneste bekendtgørelse og fagplaner for fagområdet erhvervsøkonomi, niveau C og materialet er udarbejdet med henblik på anvendelse i undervisningen på EUD og EUX.

I både grundbog og opgavesamling er der lagt vægt på, at eleverne som en naturlig og integreret del af undervisningen kan benytte IT. Det gælder både regneark, tekstbehandling og økonomistyringssystem.

e-læringsmateriale findes ved at gå ind på Trojkas website www.trojka.dk, klik på ONLINE TROJKA og vælg iTrojka. I den viste bogreol klikkes på ikon med bogens forside.

På bogens website findes kontoplaner, skabeloner i Excel og Word samt PowerPoints med figurer fra lærebogen. For undervisere er der adgang til vejledende løsninger til opgaverne.

På Gymportalen er alle enkeltlicenser tidsubestemte, dvs. at denne licens følger eleven i hele elevens gymnasietid. Der gælder særlige licensforhold for flatratepakker.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
ISBN:
9788771540796
Forlag: Trojka 2. udg.
15. aug. 2016
Uddannelse: EUD, EUX Fag: Erhvervsøkonomi Niveau: A-B
108 , 75 kr.
87 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms