IndlæserVent venligst…
Indlæser
122 , 00 kr.
152 , 50 kr.
Erhvervsøkonomi C, opgavesamling, 2. udgave

Erhvervsøkonomi C, opgavesamling, 2. udgave

Erhvervsøkonomi, niveau C, 2. udgave omfatter en grundbog og en separat opgavesamling samt e-læringsmateriale på bogens website.

Der er desuden udgivet separate e-bøger med henholdsvis vejledning til e-conomic og opgaver til e-conomic.

Grundbogen er i overensstemmelse med seneste bekendtgørelse og fagplaner for fagområdet erhvervsøkonomi, niveau C og materialet er udarbejdet med henblik på anvendelse i undervisningen på EUD og EUX.

I både grundbog og opgavesamling er der lagt vægt på, at eleverne som en naturlig og integreret del af undervisningen kan benytte IT. Det gælder både regneark, tekstbehandling og økonomistyringssystem.

e-læringsmateriale findes ved at gå ind på Trojkas website www.trojka.dk, klik på ONLINE TROJKA og vælg iTrojka. I den viste bogreol klikkes på ikon med bogens forside.

På bogens website findes kontoplaner, skabeloner i Excel og Word samt PowerPoints med figurer fra lærebogen. For undervisere er der adgang til vejledende løsninger til opgaverne.På Gymportalen er alle enkeltlicenser tidsubestemte, dvs. at denne licens følger eleven i hele elevens gymnasietid. Der gælder særlige licensforhold for flatratepakker.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
ISBN:
9788771540802
Forlag: Trojka 2. udg.
15. aug. 2016
Fag: Erhvervsøkonomi Niveau: A-B
152 , 50 kr.
122 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms