IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lru.dk/
44 , 00 kr.
55 , 00 kr.
Erhvervsret C - cases og opgaver, 2. udgave

Erhvervsret C - cases og opgaver, 2. udgave

Erhvervsret, niveau C, 2. udgave fra Trojka, omfatter en grundbog og en separat opgavesamling med cases og opgaver samt e-læringsmateriale på bogens website.

Grundbogen er i overensstemmelse med seneste bekendtgørelse og fagplaner for fagområdet erhvervsret, niveau C og materialet er udarbejdet med henblik på anvendelse i undervisningen på HHX.

Erhvervsret, niveau C indeholder både kernestof og supplerende stof. De seneste lovændringer er indarbejdet, og stoffet præsenteres på en overskuelig og læsevenlig måde og i et sprog, som eleverne kan forstå.

Til præsentation af stoffet anvendes eksempler, domme og afgørelser, som gør teorien virkelighedsnær for eleverne. Hvert kapitel indledes med en case, og der anvendes mange figurer med skemaer, oversigter og illustrationer. Margennoter gør det også nemt for eleverne at finde relevant tekst.

Det er muligt at downloade grundbogens figurer fra bogens website med e-læringsmaterialer, og der er links til danske love på Retsinformation.dk. For undervisere er der supplerende materialer i form af PowerPoints til alle kapitler, som kan tilpasses efter behov eller anvendes direkte i undervisningen.

På Gymportalen er alle enkeltlicenser tidsubestemte, dvs. at denne licens følger eleven i hele elevens gymnasietid. Der gælder særlige licensforhold for flatratepakker.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
ISBN:
9788771540659
Forlag: Trojka 2. udg.
15. aug. 2016
Uddannelse: HHX, EUX Fag: Erhvervsret, Erhvervsjura Niveau: A-B
55 , 00 kr.
44 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms