IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.lru.dk/
199 , 00 kr.
248 , 75 kr.
Feltarbejde

Feltarbejde

Antropologisk metode i gymnasiet

25 % rabat: Frem til 1. september 2018 kan bogen købes til 140 kr. ex moms.

 

Hvordan bliver gymnasiefagene innovative og anvendelsesorienterede? Et godt bud er at integrere feltarbejde i undervisningen. Læs Gymnasieskolens artikel om, hvordan feltarbejde i undervisningen kan være en øjenåbner for eleverne: http://bit.ly/2lreN9S.


Med denne bog i hånden kan dine elever selv formulere og gennemføre feltprojekter.
Trin for trin viser forfatterne, hvordan antropologiske feltarbejdsmetoder - deltagerobservation, interview og visuelle/materielle metoder – bruges til at opbygge ny viden om kulturelle forhold: mennesker i samspil med deres sociale og fysiske omgivelser.

Undervejs bliver eleverne trænet i at anvende metoderne gennem sjove og overskuelige observations- og analyseopgaver. I sidste kapitel præsenteres 12 velafprøvede temaer med forslag til, hvordan et feltprojekt kunne se ud, og hvilke gymnasiefag det kunne indgå i. Bogen er velegnet til både AT-forløb og SRP-opgaver og til enkelt- og flerfaglige projektforløb i lokalområdet eller på studieture.

Bogen er særligt anvendelig på hhx og HF, hvor feltarbejde indgår som metode i faget ’Kulturforståelse’. Som alternativ undervisningsform er feltarbejde også særdeles relevant for faget ’Innovation’ på htx, hhx og stx.

Bogens forfattere tilbyder desuden kurser i metoden, som kan tilpasses den enkelte skoles behov. Se mere på https://www.vidverden.dk/

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788770666497
Forlag: LR Uddannelse 1. udg.
07. aug. 2015
192 sider
Uddannelse: STX, HF, HHX, HTX, EUX Fag: Tværfagligt, Øvrige fag Niveau: A - C-B Redaktør: Iben Stampe Sletten
248 , 75 kr.
199 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms