IndlæserVent venligst…
Indlæser
36 , 00 kr.
45 , 00 kr.
Filmsprog - film-, video- og tv-produktion

Filmsprog - film-, video- og tv-produktion

En grundbog, der rummer det, man skal vide om filmsprog og massemedieproduktion, enten hvis man interesserer sig for den teoretiske side af sagen, eller hvis man skal i gang med produktionen selv.

Bogen gennemgår systematisk billed- og lydsidens fortælleelementer med en kort definition på hvert element og en forklaring på, hvordan de produceres i praksis. Derefter bliver der givet en forklaring på den eller de virkninger, som f.eks. en panorering, et fugleperspektiv eller en krydsklipning har, illustreret med billedeksempler fra film og tv.

Bogens sidste del giver en række gode, praktiske råd til, hvordan man gør, når man selv skal optage eller redigere og vil bruge de forskellige filmsproglige elementer. Til slut redegør forfatteren for vilkårene for film-, video- og tv-produktion samt produktionsprocessen for dem, der gerne vil fremstille deres eget fakta- eller fiktionsprogram.

Bogen er tilrettelagt til undervisning i mediefag på ungdomsuddannelserne, men kan bruges af alle, der interesserer sig for film-, video- og tv-produktion og for de virkemidler, vi dagligt udsættes for i massemedierne.

På Gymportalen er alle enkeltlicenser tidsubestemte, dvs. at denne licens følger eleven i hele elevens gymnasietid. Der gælder særlige licensforhold for flatratepakker.


Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
ISBN:
9788771181807
Forlag: Frydenlund 1. udg.
06. jan. 2013
Uddannelse: STX, HF Fag: Mediefag Niveau: A-C
45 , 00 kr.
36 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms