IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lru.dk/
58 , 00 kr.
72 , 50 kr.
Fordomme og stereotyper

Fordomme og stereotyper

Bogen konfronterer os med vores fordomme gennem eksempler om etnicitet, køn, handicap m.m. Den giver en grundig indføring i kategorierne stereotyper og fordomme og viser sammenhængen mellem disse og diskrimination.

Forfatterne analyserer konsekvenserne af stereotypisering og fordomme, som de forekommer på et tidligt tidspunkt af indlæringsfasen. Hvad lærer vores børn i børne- og ungdomsbøgerne? Eller fra computerspil, film, tv, radio og aviser? Hvilken rolle spiller forældre, børnehaver og skoler? Fordomme og stereotyper er ofte fast cementeret i flere generationer, men det er forfatternes opfattelse, at de kan ændres.

Bogens budskab er, at det er vigtigt at opøve en kritisk bevidsthed om fordomme og stereotyper. Bogen kan anvendes til videre studium. Den henvender sig til alle, der er engageret i de aktuelle samfundsforhold samt til undervisere, studerende og behandlere inden for psykologi, psykiatri og den sociale sektor.

På Gymportalen er alle enkeltlicenser tidsubestemte, dvs. at denne licens følger eleven i hele elevens gymnasietid. Der gælder særlige licensforhold for flatratepakker.


Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
ISBN:
9788778873989
Forlag: Frydenlund 1. udg.
06. jan. 2013
Uddannelse: STX, HF Fag: Psykologi Niveau: A-C
72 , 50 kr.
58 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms