IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.lru.dk/
275 , 00 kr.
343 , 75 kr.
God kemi B

God kemi B

Byg en bro, Tyggegummi, Hovedpinepiller, Konserveringsmidler

Jordnær, spændende og vedkommende kemiundervisning

God kemi B indeholder fire forløb: "Byg en bro", "Tyggegummi", "Hovedpinepiller" og "Konserveringsmidler", der virker som en inspirerende og elevaktiverende ramme omkring kemiundervisningen på B-niveau.

I serien God kemi  er undervisningen organiseret som gruppearbejde om temabaserede forløb, der kræver, at eleverne samarbejder om at lære stoffet. Hvert forløb tager afsæt i mange typer inspirationsmateriale om kemien i hverdagen og livet omkring os. Samtidig lægges der vægt på formidling af kemien til forskellige målgrupper i forskellige sammenhænge. Der er derfor ikke mange traditionelle kemirapporter mellem produkterne i God kemi B

Links til de digitale resurser, der anvendes i forbindelse med den trykte udgave af bogen, er samlet på www.lru.dk/godkemi-b

Her finder du også skabeloner til gruppearbejdskontrakter, pointregnskaber, logbøger m.m., som kan downloades og tilpasses holdet efter behov. Den udførlige lærervejledning indeholder forslag til, hvordan hvert forløb planlægges og afvikles.

God kemi B fungerer sammen med alle lærebogssystemer i kemi på stx og htx. Den digitale udgave af bogen indeholder yderligere fire temaer: "Lav et batteri", "Breezere", "Fedt" og "Proteiner og krøller".

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788770667142
Forlag: LR Uddannelse 1. udg.
08. aug. 2016
168 sider
Uddannelse: STX, HF, HTX, EUX Fag: Kemi, NF Niveau: B Redaktør: Iben Stampe Sletten
343 , 75 kr.
275 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms