IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.lru.dk/
55 , 00 kr.
68 , 75 kr.
God kemi B, i-bog

God kemi B, i-bog

Jordnær, spændende og vedkommende kemiundervisning

I serienGod kemi  er undervisningen organiseret som gruppearbejde om temabaserede forløb, der kræver, at eleverne samarbejder om at lære stoffet. Ved at vælge fire forløb i God kemi B kommer man igennem kernestoffet på B-niveau. Forløbene kan dog også sagtens indgå i undervisningen som enkeltstående projekter.

Hvert forløb tager afsæt i mange typer inspirationsmateriale om kemien i hverdagen og livet omkring os. Samtidig lægges der vægt på formidling af kemien til forskellige målgrupper i forskellige sammenhænge. Der er derfor ikke mange traditionelle kemirapporter mellem produkterne i God kemi B

Alle forløb indeholder interaktive træningstests og afsluttes med individuelle tests, der sikrer at den enkelte har styr på kernestoffet.
Links til de digitale resurser, der anvendes i forbindelse med den trykte udgave af bogen, er samlet på www.lru.dk/godkemi-b

Her finder du også skabeloner til gruppearbejdskontrakter, pointregnskaber, logbøger m.m., som kan downloades og tilpasses holdet efter behov. Den udførlige lærervejledning indeholder forslag til, hvordan hvert forløb planlægges og afvikles - trin for trin.

God kemi Bfungerer sammen med alle lærebogssystemer i kemi på stx og htx. Den digitale udgave af bogen indeholder 8 forløb: ”Byg en bro”, "Lav et batteri", "Breezere", ”Tyggegummi”, ”Hovedpinepiller”, "Fedt", Konserveringsmidler” og "Proteiner og krøller". 

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
ISBN:
9788770667715
Forlag: LR Uddannelse 1. udg.
01. aug. 2016
330 sider
Uddannelse: STX, HTX, EUX, HF Fag: Kemi, NF Niveau: B Redaktør: Iben Stampe Sletten
68 , 75 kr.
55 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms