IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.lru.dk/
209 , 00 kr.
261 , 25 kr.
God kemi C

God kemi C

Saltlakrids, Giftmord, Klima og CO2, Cola

Ekstramateriale til God kemi C findes her: www.lru.dk/godkemi_c

Temabaseret kemiundervisning – trin for trin:
Serien God kemi gør det let at lave temabaseret flipped classroom-undervisning i kemi. Ved at kombinere 4 af de i alt 12 forløb, som e-bogen God kemi C indeholder, kommer eleverne gennem kernestoffet på C-niveau.

Hvert forløb består af temaspecifikke eksperimenter og opgaver. Undervejs inddrages analoge og digitale afleveringsformer med fokus på formidling. Eleverne arbejder i grupper og må tilegne sig den kemiske viden for at komme videre i temaets rammefortælling. Alle forløb indeholder interaktive træningstests og afsluttes med individuelle tests, der sikrer at den enkelte har styr på kernestoffet.

En udførlig lærervejledning med forslag til, hvordan hvert forløb planlægges og afvikles er tilgængelig på bogens gratis site (se top). Her findes også inspirationsmateriale og videoer med gennemgang af kernestof, samt skabeloner, som kan downloades og tilpasses holdet efter behov.

God kemi C er et supplement eller en overbygning, der fungerer sammen med alle lærebogssystemer i kemi på stx og htx. Den digitale udgave af bogen indeholder i alt 12 forløb: "Kager", "Livsvigtig kemi", "Saltlakrids", "Giftmord", "Chips", Treo", "Klima og CO2", "Brand og krudt", "Bioethanol", "Cola", "Bobler" og "Den lille kemiker".

 

 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788770666671
Forlag: LR Uddannelse 1. udg.
07. aug. 2015
152 sider
Uddannelse: STX, HF, HTX, EUX Fag: Kemi, NF Niveau: A-C Redaktør: Iben Stampe Sletten
261 , 25 kr.
209 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms