IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lru.dk/
215 , 00 kr.
268 , 75 kr.
Gramática y ejercicios de repaso

Gramática y ejercicios de repaso

Øvelse gør mester!

Gramática y ejercicios de repaso. Øvelse gør mester! indeholder et nøje udvalg af centrale spanskgrammatiske emner. De tilhørende øvelser er delt i to niveauer, og bogen lægger derfor op til differentierede arbejdsformer. Eleverne kommer igennem en bred vifte af grammatiske problemstillinger, som typisk er vanskelige for danske studerende.

Det autentiske sprog er i centrum, og mange af eksemplerne er hentet fra aviser, blogs og andre kilder på nettet. Bogen er velegnet til både gymnasieelever og selvstudium. Gramática y ejercicios de repaso. Øvelse gør mester! er en øvebog over centrale spanskgrammatiske emner med korte grammatiske forklaringer til. De tilhørende øvelser er delt i 2 niveauer: B og A samt nogle A+. Der kan således arbejdes differentieret.

Målgruppen er gymnasieelever, der har gennemgået et begyndersystem, tilsvarende niveauer på andre uddannelsessteder eller til selvstudium. Bogen rammer plet med hensyn til problemstillinger, som typisk er vanskelige for danske studerende.

Der er autentiske tekster, uddrag fra aviser, blogs og kendte tegneserier. Eleverne oplever på den måde, at et grammatisk problem bliver sat ind i en naturlig hverdagssituation. Der er desuden fine fotos, som er velegnede til billedbeskrivelse og analyse.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788770664868
Forlag: LR Uddannelse 1. udg.
13. apr. 2012
208 sider
Uddannelse: STX, HF, HHX, HTX, EUX Fag: Spansk Niveau: C-A Redaktør: Ulla Malmmose
268 , 75 kr.
215 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms