IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lru.dk/
33 , 00 kr.
41 , 25 kr.
Historie i levende billeder

Historie i levende billeder

Skal historieundervisningen altid være så teksttung? Historie i levende billeder giver en solid indgang til brug af levende billeder - spille- og dokumentarfilm - i historieundervisningen i STX og HF. Bogen har tre dele.

Den første er metodedelen, hvor den historiske film gennemgås i forhold til kildekritik, filmiske virkemidler og fakta og fiktionskoder. I et selvstændigt kapitel gives der en række eksempler på brug af forskellige typer dokumentarfilm i undervisningen. Herefter følger et introducerende kapitel til analyse af fiktionsfilm i historie. Disse kapitler vil også være en hjælp til elever og lærere i forbindelse med SRP, SSO og AT.

I bogens anden del er der i en række kapitler grundige eksempler på, hvordan analyse af historiske spillefilm og dokumentarfilm kan bidrage til tilegnelsen af kernestofområderne.

Den tredje del er en inspirationsdel med en lang række eksempler og forslag til anvendelige film til SRP og almindelig brug i historie.

På Gymportalen er alle enkeltlicenser tidsubestemte, dvs. at denne licens følger eleven i hele elevens gymnasietid. Der gælder særlige licensforhold for flatratepakker.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
ISBN:
9788779702271
Forlag: Forlaget Columbus 1. udg.
27. jan. 2016
Uddannelse: STX, HHX, HTX, HF Fag: Historie Niveau: A-B
41 , 25 kr.
33 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms