IndlæserVent venligst…
Indlæser
54 , 00 kr.
67 , 50 kr.
IP&Ø - Grundbog i International Politik og Økonomi

IP&Ø - Grundbog i International Politik og Økonomi

IP&Ø - Grundbog i International Politik og Økonomi

International politik forandrer sig med stor hastighed og er tæt forbundet med udviklingen i verdensøkonomien. IP&Ø er en grundbog, som integrerer fagområderne International Politik og International Økonomi og desuden behandler en række temaer om klimaforandringer, krig, globalisering og terrorisme. På den måde dækker den både det obligatoriske stof og lægger op til projektarbejde og større opgaver. Teoristoffet forklares tydeligt på A-niveau, og i en række cases viser forfatterne, hvordan man kan anvende teorierne. Bogen indeholder masser af figurer og diagrammer, som både understøtter teksten og kan bruges som et visuelt udgangspunkt i undervisningen.

Til bogen hører en omfattende hjemmeside med spørgsmål, opgaver, figurer og filmforslag. To af forfatterne er praktiserende gymnasielærere og har derfor fingeren på den fagdidaktiske puls. Fremstillingen er struktureret, så den passer til modullængden i gymnasiehverdagen.

På Gymportalen er alle enkeltlicenser tidsubestemte, dvs. at denne licens følger eleven i hele elevens gymnasietid. Der gælder særlige licensforhold for flatratepakker.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
ISBN:
9788779703445
Forlag: Forlaget Columbus 10. udg.
12. okt. 2016
Uddannelse: STX, HHX Fag: Samfundsfag Niveau: A-C
67 , 50 kr.
54 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms