IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lru.dk/
22 , 00 kr.
27 , 50 kr.
Irland - fra påskeoprør til påskeaftale

Irland - fra påskeoprør til påskeaftale

Bogen beskriver i hver sin del Nordirlands og Irlands historie i det 20. århundrede – et århundrede, der har ændret den grønne ø fra at være en tilbagestående britisk koloni til i dag at være et økonomisk vækstområde.

Med udgangspunkt i Irlands historie beskæftiger bogen sig generelt med forholdene for Europas mindretal, og med Nordirland som eksempel belyser bogen, hvordan religiøse og sociale konflikter påvirker udviklingen, og den giver et bud på, hvordan velfærdsstaten kan udvikles i fremtidens Europa.

Bogen indgår i serien His2rie, der er et netbaseret undervisningsmateriale specielt tilrettelagt til historieundervisningen i gymnasiet: stx, hf og hhx.

Hjemmesiden www.his2rie.dk supplerer bøgerne i serien. Hver bog har sin egen del af hjemmesiden, hvor der findes kildetekster, arbejdsspørgsmål, opgaver, links m.m. På www.his2rie.dk findes også sider om historisk metode og kildekritik, studieteknik, formidling, historie som fiktion og meget mere.

Find supplerende materiale til bogen her

På Gymportalen er alle enkeltlicenser tidsubestemte, dvs. at denne licens følger eleven i hele elevens gymnasietid. Der gælder særlige licensforhold for flatratepakker.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
ISBN:
9788771181746
Forlag: Frydenlund 1. udg.
06. jan. 2013
Uddannelse: STX, HF, HHX, HTX Fag: Historie, Engelsk Niveau: A-C Redaktør: Peter Frederiksen
27 , 50 kr.
22 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms