IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lru.dk/
56 , 00 kr.
70 , 00 kr.
Junge Stimmen aus Deutschland

Junge Stimmen aus Deutschland

Ekstramateriale til Junge Stimmen aus Deutschland findes her: www.lru.dk/jungestimmen
Hvordan er det at være ung i Tyskland lige nu? Junge Stimmen aus Deutschland indeholder autentiske interviews med 10 unge mennesker i færd med forskellige uddannelser og jobs i 7 forskellige byer i Tyskland, samt Aabenraa.

Til hvert interview hører en udskrift af interviewet, gloseliste samt opgaveforslag. De filmede interviews findes på bogens site med både danske og tyske undertekster.

Bogen indeholder opgaver både til før og efter hvert enkelt interview og inddrager bl.a. web-værktøjer. De indledende opgaver styrker elevens forforståelse og den mundtlige sprogproduktion. Efterfølgende er der opgaver til læse- og lytteforståelse samt opgaver om grammatiske emner. 

Da opgaverne er udarbejdet på baggrund af autentisk materiale fra forskellige egne i Tyskland, tydeliggøres sammenhængen mellem kultur og sprog. Grammatikopgaverne tager udgangspunkt i en funktionel tilgang til sproget, og alle opgaverne er kontekstbasererede.

Bogen er velegnet til alle ungdomsuddannelser på både 1., 2. og 3. år.På Gymportalen er alle enkeltlicenser tidsubestemte, dvs. at denne licens følger eleven i hele elevens gymnasietid. Der gælder særlige licensforhold for flatratepakker.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
ISBN:
9788770668095
Forlag: LR Uddannelse 1. udg.
02. dec. 2016
132 sider
Uddannelse: STX, HF, HHX, HTX, EUX Fag: Tysk Niveau: A-B
70 , 00 kr.
56 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms