IndlæserVent venligst…
Indlæser
50 , 00 kr.
62 , 50 kr.
Kernestof MatC, 3. udg., STX, e-bog

Kernestof MatC, 3. udg., STX, e-bog

Lægger i særlig grad op til de nye skriftlige og mundtlige prøveformer på STX

Denne udgave af Kernestof Mat C er målrettet matematikundervisningen på STX efter 2017-reformen.

I gennemgangen af det faglige indhold bliver der lagt stor vægt på, at eleverne får arbejdet med alle faglige mål og de særlige matematiske kompetencer: fra symbolbehandlingskompetence henover problemløsningskompetence til ræsonnementskompetence. På den måde lægges der i særlig grad op til de nye skriftlige og mundtlige prøveformer på STX.

Serien Kernestof har en knivskarp struktur, hvor hvert emne og delemne behandles som et lille afgrænset læringsforløb, hvor det nye, der skal læres, forbindes med det tidligere lærte stof.

Der er i bogens layout tilstræbt et enkelt og meget visuelt udtryk i de faglige gennemgange af begreber med mange grafer og tegninger. Og gennemgange, beviser og eksempler er endvidere gennemgået i de mere end 150 faglige videoer, der kan ses ved at scanne QR-koderne hjemme eller i skolen.

Alle læringsforløb indledes med en introduktionscase, der kan lægge op til historisk perspektivering, og giver gode råd om læring eller eksempler på, hvordan de faglige begreber i fokus kan anvendes i matematiske modeller af noget virkeligt.

Mellem bogens 13 kapitler er der sider med træningsopgaver, der sikrer, at eleverne vedligeholder basale regnefærdigheder som regnearternes hierarki, parentesregneregler, brøkregning mv.

I slutningen af alle kapitler er der en udvidet opgavesektion med træningsopgaver, enkle modelleringsopgaver og mere komplekse opgaver om matematisk modellering, der udfordrer problemløsningskompetencen.

Der er facits til alle bogens øvelser, opgaver og træningsopgaver.

Ny udgave af Kernestof MatB udkommer i 2018.


 

Læs mere >

< Læs mindre

Kan forudbestilles
ISBN:
9788770668521
Forlag: LR Uddannelse 3. udg.
15. nov. 2017
224 sider
Fag: Matematik Niveau: C Redaktør: Jan Krogh Larsen
62 , 50 kr.
50 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms