IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lru.dk/
230 , 00 kr.
287 , 50 kr.
Kernestof Mat1, hf

Kernestof Mat1, hf

Målrettet de nye skriftlige og mundtlige prøveformer

Kernestof  Mat1 hf er første bog på B-niveau og samtidig en fuldt dækkende grundbog på C-niveau. Tilrettelæggelsen af det faglige indhold er målrettet de nye skriftlige og mundtlige prøveformer.

Serien Kernestof har en knivskarp struktur, hvor hvert emne og delemne behandles som et lille afgrænset læringsforløb, hvor det nye, der skal læres, forbindes med det tidligere lærte stof.

Der er i bogens layout tilstræbt et enkelt og meget visuelt udtryk i de faglige gennemgange af begreber med mange grafer og tegninger. Og gennemgange, beviser og eksempler er endvidere gennemgået i 150 faglige videoer, der kan ses ved at scanne QR-koderne hjemme eller i skolen.

Alle læringsforløb indledes med en introduktionscase, der kan lægge op til historisk perspektivering, og giver gode råd om læring eller eksempler på, hvordan de faglige begreber i fokus kan anvendes i matematiske modeller af noget virkeligt.

Mellem bogens 12 kapitler er der sider med træningsopgaver, der sikrer, at kursisterne vedligeholder basale regnefærdigheder som regnearternes hierarki, parentesregneregler, brøkregning mv.

I slutningen af alle kapitler er der en udvidet opgavesektion med træningsopgaver, enkle modelleringsopgaver og mere komplekse opgaver om matematisk modellering, der udfordrer problemløsningskompetencen.

Der er facits til alle bogens øvelser, opgaver og træningsopgaver.

Ny udgave af Kernestof MatB udkommer til skolestart 2018.

 

Læs mere >

< Læs mindre

Kan forudbestilles
ISBN:
9788770668453
Forlag: LR Uddannelse 1. udg.
22. jan. 2018
274 sider
Fag: Matematik Niveau: HF-C Redaktør: Iben Stampe Sletten
287 , 50 kr.
230 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms