IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lru.dk/
32 , 00 kr.
40 , 00 kr.
Kina - fra kejserdømme til kapitalisme, 2. udgave

Kina - fra kejserdømme til kapitalisme, 2. udgave

Bogen giver et overblik over Kinas historie i det 20. århundrede og helt frem til 2013 – en periode der har medført afgørende skift i landets udvikling og historie.

Fra det magtfulde kejserdømmes fald, efterfulgt af en langvarig og blodig borgerkrig, der i midten af århundredet banede vejen for kommunisternes magtovertagelse. Selvom kommunistpartiet fortsat er ved magten, har års økonomiske reformer ændret Kina til noget der ligner et kapitalistisk samfund – styret af Partiet og de aktive markedskræfter.

Bogen indgår i serien His2rie, der er et netbaseret undervisningsmateriale specielt tilrettelagt til historieundervisningen i gymnasiet: stx, hf og hhx.

Hjemmesiden www.his2rie.dk supplerer bøgerne i serien. Hver bog har sin egen del af hjemmesiden, hvor der findes kildetekster, arbejdsspørgsmål, opgaver, links m.m. På www.his2rie.dk findes også sider om historisk metode og kildekritik, studieteknik, formidling, historie som fiktion og meget mere.

Find supplerende materiale til bogen her

På Gymportalen er alle enkeltlicenser tidsubestemte, dvs. at denne licens følger eleven i hele elevens gymnasietid. Der gælder særlige licensforhold for flatratepakker.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
ISBN:
9788771183931
Forlag: Frydenlund 1. udg.
11. jan. 2014
Uddannelse: STX, HF, HHX, HTX Fag: Historie, Kinesisk Niveau: A-C
40 , 00 kr.
32 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms