IndlæserVent venligst…
Indlæser
189 , 00 kr.
236 , 25 kr.
Krig - et danskfagligt forløb

Krig - et danskfagligt forløb

Ekstramateriale til Krig findes her: www.lru.dk/krig

Danmark er en krigsførende nation. Det har vi været op gennem historien, men også i de seneste årtier. Hvilke aftryk har dette sat i litteraturen og i kunsten – fra Holberg til Carsten Jensen og fra guldaldermalerier til graphic novels?

Denne udgivelse inviterer eleverne til at reflektere over forholdet mellem krig og kunst og over krigens væsen som sådan - bl.a. gennem en bred vifte af praktiske og kreative opgaver.

Krig udgør et konkret, tematisk forløb, der kan indgå i hele sin længde eller som uddrag i danskundervisningen på ungdomsuddannelserne. Gennem arbejdet med teksterne opfyldes flere af de faglige mål - særlig målet om at eleverne skal kunne demonstrere viden om samspillet mellem tekster, kultur og samfund. En række kanonforfattere er repræsenteret i forløbet, der også giver rig mulighed for at afprøve mange af danskfagets metoder, som fx tekst-, billed- og filmanalyse.

Udgivelsens meget forskelligartede materiale lægger op til tværfagligt samarbejde med fag som billedkunst, samfundsfag og historie.

Tilbud: Ved køb af min. 50 stk. er prisen kr. 128,- pr. stk. Tilbuddet gælder kun ved bestillling pr. mail. Skriv til: info@lru.dk.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788770666978
Forlag: LR Uddannelse 1. udg.
25. maj 2016
136 sider
Fag: Dansk Niveau: A - C-A Redaktør: Stefan Dybdal Emkjær
236 , 25 kr.
189 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms