IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.lru.dk/
173 , 00 kr.
216 , 25 kr.
KRIG - Forløb i medier

KRIG - Forløb i medier

KRIG inviterer til faglig fordybelse og leverer redskaber og begreber til at skræddersy forløb om krig i levende billeder. KRIG har især fokus på, hvordan krig bliver brugt og fremstillet i spillefilm, dokumentarer og tv-serier.

KRIG introducerer til en bred vifte af genrer og formater, som sætter krig og soldater i centrum. Bogen rummer særskilte kapitler, som klæder eleverne på til analyse og perspektivering af film om 2. verdenskrig, Vietnamkrigen og krigen mod terror. Den går tæt på fremstillingen af soldater i dokumentarfilm og i danske krigsfilm og giver overblik over krigsfilmens historie og særlige produktionsforhold.

KRIG byder på et varieret opgavekatalog med mange kreative øvelser, og hjælper eleven helt frem til eksamenstræningen i analyse af filmcitater. Krig rundes af med en forløbsmetro, der i grafisk form illustrerer, hvordan læreren helt konkret kan tilrettelægge sin undervisning.

KRIG er skrevet i øjenhøjde med eleverne og guider til en analysepraksis, hvor faglige begreber og metoder er i fokus.

Læs mere >

< Læs mindre

  "Forfatterne har sørget for at alt bliver forklaret i øjenhøjde med den primære målgruppe: elever i mediefag i gymnasiet eller på HF, så både fagtermer og vanskelige ord bliver oversat til mundret dansk undervejs. ...
  På lager
  ISBN:
  9788770667043
  Forlag: LR Uddannelse 1. udg.
  08. maj 2017
  168 sider
  Uddannelse: STX, HF, HHX, HTX, EUX Fag: Mediefag, Dansk Niveau: A-C Redaktør: Stefan Dybdal Emkjær
  216 , 25 kr.
  173 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   "Forfatterne har sørget for at alt bliver forklaret i øjenhøjde med den primære målgruppe: elever i mediefag i gymnasiet eller på HF, så både fagtermer og vanskelige ord bliver oversat til mundret dansk undervejs. ... Hvad enten man har en forkærlighed for krigsfilmens verden, eller slet ikke har haft berøring med genren før, er denne indføring i emnet – lige som forgængerne [i mediefagsserien] – virkelig brugbar for alle mediefaglærere." Læs hele anmeldelsen her:
   Feltgruppe