IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lru.dk/
171 , 00 kr.
213 , 75 kr.
KRIG - Forløb i medier

KRIG - Forløb i medier

KRIG giver alle redskaber til at skræddersy forløb om krig i levende billeder. Bogen indledes med en værktøjskasse, der giver redskaber og begreber til, hvordan krig bliver brugt og fremstillet i dokumentarer, spillefilm og tv-serier. Herefter klædes eleverne på til analyse og perspektivering af film om 2. verdenskrig, Vietnamkrigen og krigen mod terror, ligesom dokumentarfilm om krig og danske krigsfilm rundes i særskilte kapitler. Desuden behandles krigsfilmens historie og særlige produktionsforhold.

Læs mere >

< Læs mindre

  "Forfatterne har sørget for at alt bliver forklaret i øjenhøjde med den primære målgruppe: elever i mediefag i gymnasiet eller på HF, så både fagtermer og vanskelige ord bliver oversat til mundret dansk undervejs. ...
  På lager
  ISBN:
  9788770667043
  Forlag: LR Uddannelse 1. udg.
  08. maj 2017
  168 sider
  Uddannelse: STX, HF, HHX, HTX, EUX Fag: Mediefag, Dansk Niveau: A-C Redaktør: Stefan Dybdal Emkjær
  213 , 75 kr.
  171 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   "Forfatterne har sørget for at alt bliver forklaret i øjenhøjde med den primære målgruppe: elever i mediefag i gymnasiet eller på HF, så både fagtermer og vanskelige ord bliver oversat til mundret dansk undervejs. ... Hvad enten man har en forkærlighed for krigsfilmens verden, eller slet ikke har haft berøring med genren før, er denne indføring i emnet – lige som forgængerne [i mediefagsserien] – virkelig brugbar for alle mediefaglærere."
   Feltgruppe