IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lru.dk/
66 , 00 kr.
82 , 50 kr.
Kultur und Wirtschaft

Kultur und Wirtschaft

Ekstramateriale til Kultur und Wirtschaft findes her: www.lru.dk/kulturwirtschaft
Kom helt tæt på tyske, østrigske og schweiziske virksomheder som Ritter Sport, Rotkäppchen, Flensburger Brauerei, fritz-kola og Weleda.

Kultur und Wirtschaft indeholder 10 autentiske interviews på tysk med tilhørende opgaver til både før, under og efter hvert enkelt interview. Virksomhederne er udvalgt med henblik på at formidle et billede af den aktuelle situation i det tyske erhvervsliv.

De filmede interviews findes på bogens site med både tyske og danske undertekster. Udover interview og opgaver indeholder bogen et tillæg med Unternehmensprofil, Wirtschaftsvokabeln, Dansk/tysk erhvervsfaglig ordliste samt en kulturdel.

Bogen dækker bekendtgørelsens krav til erhvervsstof i tysk (HHX), men egner sig til alle gymnasiale uddannelser på 2. og 3. år. Bogens afsnit om kulturteori gør den desuden velegnet til faget kulturforståelse samt til DIO, SRP og AT-forløb.På Gymportalen er alle enkeltlicenser tidsubestemte, dvs. at denne licens følger eleven i hele elevens gymnasietid. Der gælder særlige licensforhold for flatratepakker.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
ISBN:
9788770666817
Forlag: LR Uddannelse 1. udg.
16. okt. 2015
192 sider
Uddannelse: HF, HHX, HTX, EUX Fag: Tysk Niveau: A-B Redaktør: Ulla Malmmose
82 , 50 kr.
66 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms