IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lru.dk/
69 , 00 kr.
86 , 25 kr.
Kulturen og det sociale liv. Psykologifagets grundbog

Kulturen og det sociale liv. Psykologifagets grundbog

Grundbogen til psykologifaget på ungdomsuddannelserne – og til alle andre, der interesserer sig for psykologi. Bogen kommer med sine 640 sider både vidt omkring, så den giver overblik, og går i dybden med forskellige emner.

Globalisering, sociale processer og kultur er nøgleord i dagens samfund og derfor også i bogen her.

Bogen er opbygget i to dele:

Basis, der beskæftiger sig med social-, udviklings-, lærings- og personlighedspsykologi samt med kulturens rolle, social konstruktionisme og livet i det senmoderne samfund.
Emner, der omhandler kultur-, medie-, idræts-, sundheds- og arbejdspsykologi samt mennesket som socialt væsen, psykoterapi og et selvstændigt kapitel om psykologiske undersøgelsesmetoder.
Kulturen og det sociale liv er en grundbog til ét fag, men er også skrevet med henblik på at perspektivere til andre fag, så den kan bruges i tværfaglig undervisning og som grundlag for den enkelte elevs opgaveskrivning. Den kan læses fra start til slut, på tværs og som emnelæsning. Bogen vil forhåbentlig lægge op til diskussioner og dermed blive en lærebog, som rækker ud over skolefagets begreber og teorier.

Forfattergruppen er anerkendte danske eksperter: Carsten René Jørgensen, Cathrine Hasse, Preben Bertelsen, Peter Busch-Jensen, Arne Poulsen, Peter Allingham, Reinhard Stelter, Thomas Nielsen, Lars Paludan-Müller, Stig Poulsen og Benny Karpatschof.

På Gymportalen er alle enkeltlicenser tidsubestemte, dvs. at denne licens følger eleven i hele elevens gymnasietid. Der gælder særlige licensforhold for flatratepakker.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
ISBN:
9788771182033
Forlag: Frydenlund 1. udg.
15. jan. 2013
Uddannelse: STX, HF Fag: Psykologi Niveau: A-C Redaktør: Flemming B. Olsen
86 , 25 kr.
69 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms