IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lru.dk/
18 , 00 kr.
22 , 50 kr.
Kulturpsykologi - kulturens rolle

Kulturpsykologi - kulturens rolle

Har begreber som skam, vrede og identitet universel betydning? Vil et barn, der er vokset op i en by i Indien føle, tænke og opleve verden på samme måde som et barn fra en dansk by? Og hvordan vil det være hvis det indiske barn skulle flygte fra sit hjemland og flytte til Danmark? Vil det så have samme følelser og motivation til at handle som danske børn?

Alt imens kultur spiller en stadig større rolle i videnssamfundet og det globale samfunds kulturmøder, bliver vi bevidste om, hvor komplekst og vanskeligt det er at give en klar definition.

Bogen gennemgår det nye tværvidenskabelige felt kulturpsykologi, der omfatter forskellige discipliner som psykologi, antropologi og filosofi. Bogen diskuterer, hvorledes kulturpsykologien er et opgør med tidligere forståelser af psyken og viser forskellige kulturpsykologiske teoriers potentialer og problemer ud fra konkrete eksempler.

Bogen er opdelt i kapitler om hvad kultur er, ikke-videnskabelige og videnskabelige kulturbegreber, kulturen i psyken, internalisering, mediering gennem artefakter, organisering af viden og kulturel viden.

På Gymportalen er alle enkeltlicenser tidsubestemte, dvs. at denne licens følger eleven i hele elevens gymnasietid. Der gælder særlige licensforhold for flatratepakker.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
ISBN:
9788778877109
Forlag: Frydenlund 1. udg.
29. nov. 2012
Uddannelse: STX, HF Fag: Psykologi Niveau: A-C
22 , 50 kr.
18 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms