IndlæserVent venligst…
Indlæser
90 , 00 kr.
112 , 50 kr.
Litteraturhistorien - kort fortalt - SmartBook

Litteraturhistorien - kort fortalt - SmartBook

Litteraturhistorien - kort fortalt er en kortfattet og pædagogisk gennemgang af den danske litteratur fra sagaer til senmodernisme. Alle kapitler har samme struktur, så bogen er let at gå til.

Med SmartBook-versionen sikres alle elevers forståelse af stoffet. SmartBook udnytter nemlig det digitale medie til at løfte elevernes faglige niveau.

SmartBook skaber den optimale læsestrategi for den enkelte elev. Teksten ligner til forveksling en traditionel bog, men SmartBook har tilføjet elementer der tydeliggør den bedst mulige læsestrategi.

Igennem en individuel proces med læsning, øvelser og ekstra ressourcer trænes og suppleres den viden, som eleverne læser sig frem til. SmartBook registrerer elevens niveau og udfordrer hele tiden med lidt sværere øvelser. Det er tydeligt markeret i bogen, hvilke afsnit eleverne skal læse særligt grundigt og eleverne kan let se, om de har forstået de svære afsnit, når farven på afsnittet skifter. Underviseren kan naturligvis se hvilke områder eleverne har sværest ved og planlægge sin undervisning derefter.

SmartBook vandt i 2015 prisen SIIA CODiE AWARDS som verdens bedste og eneste ægte adaptive undervisningsteknologi i kategorien Best Learning Capacity-Building Solution.

Du får efter køb af SmartBook adgang ved at kontakte Maria-Therese Svanholm, mts@lru.dk, tlf. 40182382.

 

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
ISBN:
9788770667616
Forlag: LR Uddannelse 1. udg.
08. aug. 2016
184 sider
Uddannelse: STX, HF Fag: Dansk Niveau: A-C Redaktør: Kathrine Storm
112 , 50 kr.
90 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms