IndlæserVent venligst…
Indlæser
320 , 00 kr.
400 , 00 kr.
Liv

Liv

Grundbog til biologi C

NYT GRUNDBOGSSYSTEM

Se film hvor forfatter Niels Høgslund fortæller om LIV nedenfor.

I denne nye lærebog behandles alt kernestoffet i et evolutionært perspektiv. Evolutionsteorien knytter kapitlerne sammen og perspektiverer hvert enkelt emne, så biologien opleves som én stor og naturligt sammenhængende fortælling om livet på Jorden og ikke et (tilfældigt) udvalg af faglige begreber.

Bogen rejser de store spørgsmål og kaster lys – undertiden fra skæve vinkler – på det, vi har til fælles, og det der adskiller os som levende væsener. Hvordan opstod det første liv? - er vi rumvæsener? Er de utallige livsformer et tilfældigt udfald i den store gen-tombola? Hvordan opleves det at være en encellet organisme?

Indeholder en mængde ’Test din forståelse’-opgaver med facitliste. En idebank til tværfaglige samarbejder samt bogens mange figurer bliver tilgængelige på: lru.dk/liv. Sitet udbygges med øvelsesmateriale til praktiske aktiviteter og feltarbejder.

Udkommer april 2018. Vil du gerne afprøve bogen med dine elever kan du bestille et særtryk af kapitel 2-5 hos Janne Elmsted: je@lru.dk

Læs mere >

< Læs mindre

Kan forudbestilles
ISBN:
9788770667074
Forlag: LR Uddannelse 1. udg.
15. apr. 2018
260 sider
Uddannelse: STX, HTX, HF, EUX Fag: Biologi Niveau: A-C Redaktør: Iben Stampe Sletten
400 , 00 kr.
320 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Hør forfatter Niels Høgslund fortælle om LIV

Læs mere >

< Læs mindre

Læs mere >

< Læs mindre