IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lru.dk/
65 , 00 kr.
81 , 25 kr.
Liv

Liv

Grundbog i biologi, e-bog

NYT GRUNDBOGSSYSTEM

Se mere om bogens opbygning i læseprøven - og tjek websitet http://www.lru.dk/liv, hvor du bl.a. har adgang til bogens figurer og kan høre forfatteren Niels Høgslund fortælle om bogens ide.

Denne nye grundbog er skrevet ud fra et ønske om at invitere unge mennesker ind i naturvidenskaben og vise, at biologifaget er et redskab til at blive klogere på livet.

I præsentationen af stoffet inddrager teksten elevernes egne erfaringer, ligsom bogen indholder en mangfoldighed af illustrationer og fotos, der er med til at vække elevernes fascination og interesse for at forstå den faglige sammenhæng. Undervejs er teksten krydret med emner og spørgsmål, som kan starte relevante diskussioner. Hvert afsnit afsluttes med ’Test din forståelse’-opgaver med facitliste bog i bogen.

LIV dækker kernestoffet på C-niveau på alle gymnasiale uddannelser og give mulighed for at imødekomme en række af kravene om inddragelse af supplerende stof. Det gælder fx miljøbeskyttelse, bioetik og sundhed,
sygdom og medicin.

På B-niveau er bogen fuldt dækkende i forhold til HTX-læreplanen, mens der på STX-uddannelsen vil kræves supplering vedr. infektionsbiologi og P-kredsløb. En række af bogens biologiske temaer vil naturligt kunne inddrages i tværfagligt samarbejde med eksempelvis fysik (kapitel 9) eller samfundsfag (kapitel 13).

Bogens figurer er tilgængelige på: http://www.lru.dk/liv. Sitet udbygges med materiale til praktiske aktiviteter og en idebank til tværfaglige samarbejder.

Forfatterne er meget interesserede i feedback med forslag til forbedringer og øvelser, der understøtter bogens stofområder. Send gerne en mail til nh@sg.dk.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
ISBN:
9788770667913
Forlag: LR Uddannelse 1. udg.
15. aug. 2018
260 sider
Uddannelse: STX, HTX, HF, EUX, HHX Fag: Biologi Niveau: A-C Redaktør: Iben Stampe Sletten
81 , 25 kr.
65 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Hør forfatter Niels Høgslund
fortælle om LIV

Læs mere >

< Læs mindre

Læs mere >

< Læs mindre