IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lru.dk/
68 , 00 kr.
85 , 00 kr.
Matema10k - matematik for hf B-niveau

Matema10k - matematik for hf B-niveau

Bogen er andet bind i undervisningssystemet Matema10k til brug på ungdomsuddannelserne. Andet bind er skrevet til B-niveau samt første del af A-niveau.

Bogen bygger videre på bogen for C-niveau, men stoffet fra C-niveau er også i koncenteret form indeholdt i B-bogen. Eleven har således mulighed for at repetere stoffet og gå til mundtlig eksamen på B-niveau uden at være i besiddelse af en bog for C-niveau.

Matematiksystemets bøger lægger vægt på at perspektivere stoffet og at give valgmuligheder i arbejdet med matematik – og dermed mulighed for differentieret undervisning.

Systemets bøger findes til matematikundervisningens forskellige niveauer, og de indeholder alle: kernestoffet i matematik (med udgangspunkt i konkrete eksempler), artikler der perspektiverer stoffet, opsamlinger til hvert emne (hvad skal jeg kunne?), opgaver i to niveauer med facitliste.

Systemet består både af bøgerne og hjemmesiden www.matema10k.dk, hvor der er lærervejledninger, ideer til projektarbejder, opgaver m.m.

Find supplerende materiale til bogen her

På Gymportalen er alle enkeltlicenser tidsubestemte, dvs. at denne licens følger eleven i hele elevens gymnasietid. Der gælder særlige licensforhold for flatratepakker.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
ISBN:
9788778876898
Forlag: Frydenlund 1. udg.
29. nov. 2012
Uddannelse: HF Fag: Matematik Niveau: B-B
85 , 00 kr.
68 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms