IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lru.dk/
20 , 00 kr.
25 , 00 kr.
Medicinsk fysik - om stråling og kræft

Medicinsk fysik - om stråling og kræft

Medicinsk fysik – om stråling og kræft

Hvert år får omkring 30.000 danskere stillet diagnosen kræft. Det betyder, at en væsentlig del af eleverne kender personer, der har eller har haft kræft. Det er medvirkende til, at emnet stråling og kræft for mange er relevant og interessant. Den foreliggende bog er udarbejdet til undervisning i fysik på gymnasialt niveau. Bogen er skrevet med hen blik på både C– og B–niveau. C–niveaudelen er skrevet på hvid baggrund. Det er karakteristisk for denne del, at kravene med hensyn til matematisk forståelse er begrænsede. På blå baggrund finder man tekst og opgaver, som supplerer til B–niveau. Denne del kan naturligvis også bruges i forbindelse med Fysik C til elever, der har mod på lidt større udfordringer. Bogen kan også bruges som grundlag og inspirationsmateriale i forbindelse med fx projektopgaver i 3.g. . Som afslutning på hvert kapitel er angivet en række aktiviteter.

De enkelte kapitler kan uden særlige problemer læses uafhængigt af hinanden. Hvis man har begrænset tid, og hvis man har et ret snævert fysikfagligt fokus, kan man nøjes med at læse kapitel 2, 3, 4 og 6. Der er for fysik gode muligheder for etablering af tværfagligt samarbejde med udgangspunkt i emnet stråling og kræft.

På Gymportalen er alle enkeltlicenser tidsubestemte, dvs. at denne licens følger eleven i hele elevens gymnasietid. Der gælder særlige licensforhold for flatratepakker.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
ISBN:
9788777920462
Forlag: LMFK-forlagene 1. udg.
03. okt. 2012
Uddannelse: STX Fag: Fysik Niveau: C-A Redaktør: Niels Elbrønd Hansen
25 , 00 kr.
20 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms