IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lru.dk/
46 , 00 kr.
57 , 50 kr.
Mennesket som socialt væsen - at påvirke og blive påvirket

Mennesket som socialt væsen - at påvirke og blive påvirket

Bogen giver en almen introduktion til socialpsykologien. Hvordan og hvorfor forstår og oplever vi os selv, som vi gør? Hvordan påvirkes vores handlemåde af andre mennesker, og hvordan påvirker vi andre?

Bogen gennemgår systematisk socialpsykologiens forskellige begreber og teorier.

Vi tænker, føler og vil det, vi vil, og vi har den handle- og væremåde, vi har, fordi vi udvikler os, lever i og forholder os til en menneskelig og social verden. De sociale omgivelser og de sociale situationer, vi hver dag befinder os i og skal forholde os til, udgør vores betingelser for, at vi overhovedet kan være dem, vi er - på godt og ondt.

Men de sociale betingelser, vi lever under, er på samme tid også vores ressourcer og muligheder for selv at reflektere over og beslutte os til, hvordan vi vil være, hvad vi vil gøre, og hvordan vi socialt vil forholde os.

Preben Bertelsen er professor i samfundspsykologi og personlighedspsykologi ved Psykologisk Institut på Aarhus Universitet. Han har udgivet en lang række publikationer og er en af hovedfigurerne inden for antropologisk psykologi i Danmark. Desuden er Preben Bertelsen hovedredaktør på Journal of Anthropological Psychology og Bulletin fra Antropologisk Psykologi.

På Gymportalen er alle enkeltlicenser tidsubestemte, dvs. at denne licens følger eleven i hele elevens gymnasietid. Der gælder særlige licensforhold for flatratepakker.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
ISBN:
9788771182040
Forlag: Frydenlund 1. udg.
15. jan. 2013
Uddannelse: STX, HF Fag: Psykologi Niveau: A-C
57 , 50 kr.
46 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms