IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lru.dk/
275 , 00 kr.
343 , 75 kr.
Mind your own Business

Mind your own Business

Ekstramateriale til til MIND ¥OUR OWN BUSINE$$ findes her: www.lru.dk/mindyourownbusiness

MIND ¥OUR OWN BUSINE$$ er en samling af sagprosatekster til niveau C og B for læsere med interesse for bogens fire hoved temaer: business, iværksætteri og innovation, virksomheders brug af sociale medier og tværkulturel forretningskultur. De fire hovedtemaer belyses i fem kapitler: Entrepreneuring, Minding your own Business in the West, Minding your own Business in the Far East, Burberry og Tommy Hilfiger.

Hvert kapitel indledes med en introduktion, der sætter kerneteksterne ind i en logisk indholdsmæssig og virkelighedsnær sammenhæng.

Aktuelle undertemaer, som f.eks. virksomhedens sociale ansvar og dens etiske spilleregler, piratvirksomhed og mindre virksomhedstyper, herunder danske Paradis, samt forretningskultur gør MIND ¥OUR OWN BUSINE$$ til et spændende møde med erhvervsfagligt engelsk og velegnet til såvel klasseundervisning som tværfagligt projekt- og samarbejde.

Der hører en website del med til bogen, med et væld af supplerende materiale, videoer, kreative opgaver til projektarbejde med fokus på reading, listening, writing og vocabulary.

 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788770665728
Forlag: LR Uddannelse 1. udg.
24. mar. 2015
236 sider
Uddannelse: HF, HHX, HTX, EUX Fag: Engelsk Niveau: A-B Redaktør: Ulla Malmmose
343 , 75 kr.
275 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms